Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019
Home / Zούμε Όμορφα / Το Ζούμε Όμορφα επισκέφτηκε την Ικαρία

Το Ζούμε Όμορφα επισκέφτηκε την Ικαρία

Στην Ελλάδα έχουμε ένα μοναδικό τρόπο να απολαμβάνουμε τη ζωή. Κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή τη ζούμε με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

Η εκπομπή Ζούμε Όμορφα είναι μαζί σας κάθε βδομάδα με νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Σας ταξιδεύουμε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με σκοπό να εντοπίσουμε τις ομορφιές κάθε περιοχής και να σας προβάλλουμε τα ήθη και τα έθιμα τους.
Το Ζούμε Όμορφα ταξίδεψε στην Ικαρία και μοιράστηκε την Ιστορία και την Ζωή της. Η ομορφιά της Ικαρίας έχει αφήσει το δικό της στίγμα.

Η Μαρία Δημητρέλη πήρε το σκάφος και έδειξε την μοναδικότητα του νησιού. Η πρώτη της στάση ήταν σε ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια ψαροχώρια στο δυτικότερο άκρο του νησιού στον Μαγγανίτη. Το χωριό αυτό μαγεύει αμέσως τον επισκέπτη όταν πλησιάσει, από τους επιβλητικούς γρανιτένιους βράχους, σε συνδυασμό με την πλούσια βλάστησή του.
Απ’ τα μεγαλύτερα χωριά της Ικαρίας με πολύ πράσινο με πολλές ελιές, πεύκα και άλλα δέντρα.

Η πρόσβαση στο χωριό γίνεται οδικώς από τον Άγιο Κήρυκο ή τον Εύδηλο, με καΐκι που συνδέει Άγιο Κήρυκο-Μαγγανίτη-Καρκινάγρι.

Η Μαρία Δημητρέλη συνάντησε τον Γιώργο Αποστολάκη, Πρόεδρο Επαγγελματικού Συλλόγου Θερμών, ο οποίος μίλησε για τις ιαματικές πηγές της ¬Ικαρίας που είναι γνωστές από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία έφταναν στο νησί προσβλέποντας σε μια καλυτέρευση της υγείας τους, επισκέπτοντας τις οργανωμένες εγκαταστάσεις της αρχαίας λουτρόπολης των Θερμών, όπου σήμερα διασώζονται τα ερείπια της αρχαίας ακρόπολης και των αρχαίων λουτρικών εγκαταστάσεων.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, μαζί με τους συνεργάτες της, πήγε στα φημισμένα Ικαριώτικα πανηγύρια και γλέντησαν μέχρι πρωίας αποκομίζοντας έτσι, την ζωή και την μοναδική κουλτούρα των ντόπιων.

Η Μαρία Δημητρέλη στο τιμόνι της παρουσίασης εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εδώ και τέσσερα χρόνια για να ¨ζούμε όμορφα¨ μαζί της.
ΖΟΟΜΕ ΟΜΟΡΦΑ …ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

www.zoumeomorfa.gr

Check Also

Enareti Jewels για να Ζούμε Όμορφα!

Το Ζούμε Όμορφα με τη Μαρία Δημητρέλλη βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο Enareti! Η Μαρία πάντα βρίσκει …