Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2018
Home / Μύρισε Ελλάδα / Γλυκά / Αυγοφέτες

Αυγοφέτες

Υλικά που θα χρειαστούμε

  • Μπαγιάτικο ψωμί
  • 1 κούπα γάλα
  • 2 αυγά
  • 1 κουτάλια κανέλα
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • ελαιόλαδο  για τηγάνισμα

Κόβουμε σε φέτες το μπαγιάτικο ψωμί ανάλογα με πόσες αυγόφετες θέλουμε να φτιάξουμε.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ύστερα προσθέτουμε το γάλα κι ανακατεύουμε. Βουτάμε τις φέτες ψωμιού  μέσα στο μείγμα μας ενώ παράλληλα έχουμε βάλει το καλαμποκέλαιο σε τηγάνι να ζεσταθεί. Τηγανίζουμε τις αυγόφετες μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να αποβάλλουν το περιττό λάδι. Αναμειγνύουμε την κανέλα με την ζάχαρη και πασπαλίζουμε τις αυγόφετες.

Έτοιμες γρήγορα και οικονομικά.

Με την υπογραφή της Ανδριάνας Μπουρνάκη

 

Check Also

Φρουτοσαλάτα με κεφίρ και λιναρόσπορο

Νόστιμη φρουτοσαλάτα πλούσια σε πρωτεΐνη και πολύ δυναμωτική. Τι υλικά θα χρειαστούμε όμως;   Πάμε να …