Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019
Home / Zούμε Όμορφα / Αποτοξίνωση μετά τα Χριστούγεννα

Αποτοξίνωση μετά τα Χριστούγεννα

Όλοι φάγαμε πολλοί τα Χριστούγεννα και νιώθουμε να έχουμε αμαρτήσει και το στομάχι μας να πάει να σκάσει, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε διάφορα tips για να αποτωξινώσεις τον οργανισμό σου και να ξαναμπείς στην καθημερινή σου ρουτίνα.

  • Νερό, νερό, νερό και πάλι νερό. Εκμεταλλευθείτε αυτές τις ημέρες και καταναλώστε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό μπορείτε. Οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό μας λόγω υπερκατανάλωσης τροφής διασπώνται ευκολότερα με το πόσιμο νερό ενώ παράλληλα αυξάνεται και η αίσθηση κορεσμού και έτσι δεν τρώμε ένα ακόμα κουραμπιεδάκι.
  • Χυμοί, τσάι-αλλά όχι αλκοόλ. Την ίδια ευεργετική δράση με το νερό έχουν και τα περισσότερα υγρά που θα πρέπει να καταναλώσετε αφειδώς αυτή την εβδομάδα. Πράσινο τσάι που αποβάλλει τις τοξίνες, φυσικοί χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες και μεταλλικό νερό αποτελούν «υποκατάστατα» του νερού που επίσης θα ωφελήσουν τον οργανισμό σας.
  • Φρούτα και δημητριακά. Είπαμε, είμαστε σε φάση αποτοξίνωσης. Ξεχάστε λοιπόν για λίγο τις δίπλες και τους κουραμπιέδες και προτιμήστε τα φρούτα, τα λαχανικά.
  • Αντίο καφέ. Μια εβδομάδα είναι κάντε λίγη υπομονή. Η κατανάλωση καφεϊνης αυτές τις ημέρες κάθε άλλο παρά ωφελεί τον οργανισμό μας. Αντικαταστήστε τον καφέ με άλλα ροφήματα, όπως χυμούς, τσάι κλπ.

 

  • Γυμναστική αερόβια συγκεκριμένα για να κάψετε όλες τις περιττές θερμίδες που πήρατε.

Εσείς τι λέτε θα ακολουθήσετε την αποτωξίνωση του Ζούμε Όμορφα;

Με την υπογραφή της Ανδριάνας Μπουρνάκη

Check Also

Enareti Jewels για να Ζούμε Όμορφα!

Το Ζούμε Όμορφα με τη Μαρία Δημητρέλλη βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο Enareti! Η Μαρία πάντα βρίσκει …